78122

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(e-mailem) --- 11. 2. 2012
Re: v?sledky hospoda?en? s varo?zou po 29 letech

Ta je třeba si uvědomit, že v dnešní společnosti je 30% účast standart. Je-li podstatně menší je chyba v organizátorovi a tématice. To platí pro všechny spolky. A ani klobása a pivo to nezachrání.
Příprava takového kvalitního večera pro zúčastněné, trvá obvykle tak 1/2 roku a někdy již předcházející výročkou.

Pepan

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: 1.1628620073.1301340050.1305527235.1305567494.145;       vcely_identify
> <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: Re: v?sledky hospoda?en? s varo?zou po 29 letech
> Datum: 11.2.2012 09:42:33
> ----------------------------------------
> Musíš zvát lidi s dostatečně velkým předstihem a během této doby také
> připomínat. Jestliže půjdeš zvát někoho, že pozítří je to a to, tak se ti
> na to vyprdne, protože má již tři týdny naplánovanou zabíjačku a pozvané
> lidi a koupené prase. Je to tvoje chyba a navíc to musíš obohatit o nějakou
> atrakci.
>
>                              J.P.
>
>
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 55937


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu