78432

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


R (82.209.15.93) --- 21. 2. 2012
Re: kvasinky do medoviny

...no byl to spíš experiment, zda to půjde, než očekávání nějakého zázraku a chuťového požitku ;-) Převařoval jsem to a pěnu sbíral, ale bylo mi jasné, že kdyby to bylo z čistého medu, bylo by to úplně o něčem jiném. Kdyby ty melicitózní rámky byly všechny aspoň na panenském díle, ale byly tam právě i některé tmavé a i s pylem, proto asi ten čmuch.....ale hlavně jsem potřeboval získat vosk z těch plných betonových rámků...ta nepovedená medovina byl jen vedlejší produkt ;-) .... i když prolet kotlem to ve finále zachránil ;-)
R

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 56078


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu