78508

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Stonjek (82.99.175.55) --- 5. 4. 2012
Re: Tak co s tím....

Problém je ten, že většinou každý kdo zde teoretizuje nic z toho u svých včelstev nezažil a tudíž ani nemůže znát odpověď byť byla jakákoliv. Zkušenosti rádoby ze Svazu v Maďarsku nejsou pro nás použitelné! Představte si, že by ústředí v Křemencově ul. navštívil včelař z jiného státu s tím, že o tom chce něco napsat do odb, časopisu. Umíte si představit ty "objektivní informace? Žel veškeré informace, které v podstatě jsou, jsou z překladů, různých setkání, a spousty nenaplněných přání. Přímo od včel a hlavně z České kotliny nic. Jen kecy. Tím za sebe toto téma končím a přeji všem, aby je chemie ještě dlouho uspokojovala! Nemám k tomu už co říct! Zdraví R. Stonjek

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 56698


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Zdeněk Klíma (195.113.201.101) --- 5. 4. 2012
Re: Tak co s tím....

Koukám Rudolfe, že jsme byli ve stejném čase napojeni na jednu myšlenkovou vlnu. Hezké, zdravím :-)

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 56700


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu