78253

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


KaJi (88.101.45.181) --- 14. 8. 2012
Re: Nassenheider

Odpařovače jsem koupil před ěkolika lety v Brně i s návodem a popisem ředení KM. KM z 85% ředím 1l KM +0,5l vody. Ale mám také dotaz:
Někdo tu před léty publikoval výrobu knotů do odpařovače z pivních tácků. Lze na to použít libovoélné tácky (s potiskem) nebo má zkušenost s nějakým konkrétním typem??
----------------


Já taky. Spokojenost.

Tácky se vyrábí většinou z jenoho druhu buničiny (celulozy), dále lidi používají staré desky od formidolu, nebo filtrační desky do filtrů na víno - snad hobrafilt atd.
Podle mě nejvíc prakt. zkušeností se dá dozvědět tady - a v příbuzných vláknech:
http://www.vcelarskeforum.cz/tema-Aplikace-kyseliny-mravenci?pid=33295#pid33295

Karel

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 58267


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu