78253

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Aleš Molčík (89.24.55.2) --- 16. 8. 2012
Re:

Mě dát med z přírodního chovu, běžného chovu a koupený v hyper, tak jediný co poznám je jestli mi bude chutnat. Ono posouzení kvality je na rozboru.
Ta reportáž mi, ale připoměla paní doktorku Dubnou, ta také prezentuje, že objevila v medu nějaké bakterie a jejich blahodárný účinek na imunitu a zdravý včel. Jestli jde o stejné bakterie to ted nevím, víc jsem se zatím o to nezajímal.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 58281


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
(89.203.176.19) --- 16. 8. 2012
Re:

Kvalitu medu/nejen vůni/ ovlivňujeme obnovou díla.
Tak se náklady na včelaření značně zvyšují.
Takový med na novém díle /videu/ má cenu 500Kč/kg.

http://www.youtube.com/watch?v=GtAy0evRkzE&list=UU07kheoH_BHMsNdwtnO1TbA&index=9&feature=plcp

B.V.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 58282


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu