78123

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(e-mailem) --- 22. 12. 2012
Re: Re: LevnĂ˝ cukr

Josef víš vůbec kdy a proč se používá vápno při výrobě cukru?
Mnoho lidí žije představou, že cukr je bílý protože je v,něm vápno.
Podstatou je však skutečnost, že je býlý protože se zněj to vápno již
odstranilo, spolu s vysráženými nečistotami v kalolisech.

Pepan


---------- Původní zpráva ----------
Od: JosPr <JozaProchazka/=/seznam.cz>
Datum: 21. 12. 2012
Předmět: Re: Levný cukr

"Co je levne,je podezrele.Jednou jsem se tak vytrestal,z levneho cukru bylo
na podlozkach tolik vapna,az jsem zasnul...Radsi cekam na akce hyper
super,letos jsem dokrmoval cukrem z Billy za 17,90,odber bez limitu na
osobu,tak mam zasobu na dalsi 2-3 roky.JosPr.Ps(http://roky.JosPr.Ps) jak
levny muze byt levny
cukr?"

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 59833


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
JosPr (217.77.165.33) --- 22. 12. 2012
Re: Re: LevnĂ˝ cukr

Jisteze v cukru vapno uz byt nema,tehdy v tom smejdu bylo,podlozky uplne bile jako od pudru z holubiho peri.holt levne je "levne"JosPr

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 59835


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu