78253

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(193.179.175.210) --- 24. 1. 2013
Re: med - alkohol

pravděpodobně ho musíš svařit

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 60171


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Cada Vaclav (e-mailem) --- 25. 1. 2013
Re: med - alkohol

Dne 24.1.2013 9:29, e-mail/=/nezadan napsal(a):
> pravděpodobně ho musíš svařit
...není nutné přímo svařit, za za tepla rozpuštěný v malém množství vody
vmíchaný do alkoholu se spojí bezproblémově. Bohužel pyl obsažený v medu
se usazuje velmi dlouho. Není to však na závadu obsahu ;-) .
Hezký den!

--

---------------------------------------------------------------------
Doc. Ing. Václav Čada, CSc.
http://www.kma.zcu.cz/vcada
katedra matematiky, oddělení geomatiky
Zapadoceska univerzita E-mail:cada/=/kma.zcu.cz
Univerzitni 22 Tel: +420-377632678
306 14 Plzeň Fax: +420-377632602
---------------------------------------------------------------------

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 60190


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu