78253

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(193.179.175.210) --- 24. 1. 2013
Re: Re: med - alkohol

Pepane, když budu chtít med se vším co v něm je, tak si ho namažu přímo na chleba, eventualně na bercák - v prvních okamžicích to štípe "jak sviňa", do rána se to krásně vyčistí, spodina je růžová, atd...., paní doktorka pak chrochtá, jak se nám to začalo pěkně hojit. Když ho, ale budu chtít do likéru, který neni sám od sebe neprůhledný a je tam jen pro zlepšení chuťových vlastností, tak vařím, protože je to nejrychlejší a nepotřebuji k tomu další suroviny, či nádobí.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 60176


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
(193.179.175.210) --- 24. 1. 2013
Re: Re: med - alkohol

Copak bylo těžké toto najít: http://www.tech-info.cz/likery.html

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 60177


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu