78079

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


R. Pol�ek (85.71.180.241) --- 26. 3. 2013
Re: zkrmování medu

Já mám zkušenosti, že slabé zakvašení se odstraní, když se med opatrně rozpustí a pořádně vícekrát promíchá - přeleje.
A že slabé zakvašení chuť medu spíš zjemní a zvýrazní než zhorší.

Takže bych doporučil nejvíc zkvašené části medu odstranit, použít je třeba do čaje nebo do perníků nebo obecně na nějaký nápoj typu kvasu.
A zbytek rozpustit, promíchat a třeba potom prodat s upozorněním, aby ten med lidi neskladovali a do měsíce, dvou spotřebovali.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 60857


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu