78220

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


vojtech.langer@gmail.com (e-mailem) --- 3. 4. 2013
Re: tinktura

Taktiež som dospel k rovnakému záveru. Ale pod 40% by som určite nešiel.

Vojto.

Dňa 02.04.2013 21:47 Radek Hubač wrote / napísal(a):
> Po mnoha litrech ?yrobené tinktury stále doporučuji 40-60%líh.
>
> Radek
>
>
> ---------- Původní zpráva ----------
>
> Od: Martin Černý <ustec/=/post.cz>
>
> Datum: 2. 4. 2013
>
> Předmět: tinktura
>
>
> "Pánové, jakou používáte lihovinu k výrobě tinktury? Doteď jsem používal 60%
>
> líh, ale už došel. :-)
>
> Díky Martin."

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 60962


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu