78432

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


BlaĹžena DvoĹ?ĂĄkovĂĄ (e-mailem) --- 23. 5. 2013
Re: jedy

Příteli.Přečti si trochu odborné literatůry a neurážej přítele menšíka. Já
ho neznám, ale jeho názory a rady mladším včelařím jsou poučné. Včelařím 45
let a od takových jsem se taky učil.Říkáme si přátelé ,tak jimi budme Standa


---------- Původní zpráva ----------

Od: J.P. <e-mail/=/nezadan>

Datum: 23. 5. 2013

Předmět: Re: jedy


"Pepíku Menšíku, ono s tím vymíráním včel to bude zřejmě úplně jinak. V USA

je nejrozšířenější plodina Zeya mays. Aby Amíci uchovali tak obrovské

skladové zásoby, aby mohli mít dostatek popcornu, lupínků a jiných poduktů

včetně burbonu, musely šlechtitelské firmy hodit na trh, takový produkt,

který nebude ve skladové fázi zničen zaviječem kukuřičným, samozřejmě bez

použití chemie. No a teď můžeš googlit, a až to vyguglíš dej vědět.



J.P."

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 61355


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
J.P. (193.179.175.210) --- 23. 5. 2013
Re: jedy

Jak jsi přišel na takovou kravinu.

J.P.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 61364


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu