78212

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(194.12.35.199) --- 11. 7. 2013
Re: Vcely Digest, Vol 83, Issue 13

S vytočenou melecitózou si každý dělá, co chce. prodá-li, riskuje ztrátu
zákazníků a bude hledat nové. Může prodat na výrobu medoviny, případně se
naučit medovinu vyrábět sám. S melecitózou je prostě otrava, protože
vyžaduje hodně práce a v každém případě je to ztráta. Jinak - já teď v
Jeseníkách točím nádhernou medovici a čekám, zda zameduje lípa. S pozdravem
Miroslava.

U nás v Podkrkonoší to vypadá taky že melecitoza zmizela a je normální medovice.

Ale stejně je zajímavé nahlížení na kvalitu melec. medu. Někdo jej považuje za velmi chutný, pokud jej zbaví krystalů melecitozy.
Tedy někdo = lidi. Mravenci a včely jej považují určitě za velmi atraktivní a proto jej prý upřednostňují. Před cukrem určitě. Pokud je melcitoza venku, ignorují cukr v krmítku a létají a létají.

Karel

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 61867


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu