78242

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Josef Kouba --- 11. 9. 2004
Re: Medovina

Pro výrobu ořechových likérů se pouľívají nezralé ořechy včetně slupky,
které se v lihovém nálevu macerují.

S přáním hezkého dne Josef Kouba


----- Original Message -----
From: "Ale Faltín" <afaltin/=/seznam.cz>
To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Friday, September 10, 2004 2:49 PM
Subject: Medovina


> Letos jsem poprvé zkouąel dělat medovinu (z lipy,maty..) a docela se mi
> povedla, ale chutnal jsem ořechovou a ta by mohla být taky dobrá, ale
nevím
> jak ji vyrobit, nebo spíą co z ořechů mám přidat jako přímes. A jeątě bych
> chtěl vědět jak se vyrábí mandlová medovina.
> Poradí někdo? Díky Aleą


---
Odchozí zpráva neobsahuje viry.
Zkontrolováno antivirovým systémem AVG (http://www.grisoft.cz).
Verze: 6.0.759 / Virová báze: 508 - datum vydání: 9.9.2004

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 7200


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu