77013
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- gupa (93.92.52.23) --- 22. 12. 2022
Re: Margarín
Gupo, nepochopil jsi přesně otázku. Bavíme se o možnosti konzumovat včelí vosk nebo parafín jako potravinu, maximálně mírně upravenou. <
Oto nejde jak upravenou, jestli je možnost nějakým způsobem vosk dát do potraviny, protože lidi sní hodně a mít něco z vosku by měla být v podstatě delikatesa. Jestli je nějak složité upravit včelí vosk na margarin, tak stím se jaksi počítá. I např víno není nijak jednoduché vyrobit, tedy jestli nejde o víno alá šumák, co nyní frčí ve velkém a hrozně lidem chutná čím hezčí je etiketa, čím více stojí a čím hezčí je lahev.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 76458
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu