78252

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Gusto (195.168.238.240) --- 20. 4. 2024
Re: léčení varoázy pomocí výluhu z pelyňku

Alkoholovy vyluh paliny rocnej sa nariedi tak aby mal 2% alkoholu ´cize ked vyluhujes napr v 80% alkohole tak riedis cukrovym sirupom 1:40 - liter vyluhu 40 litrov sirupu 1:1 .. moze s macerovat sušena alebo cerstva- cerstva sa da plna nadoba a zaleje ,susena cca do polovice nadoby a zaliat po vrch.. nasledne sa robi pokap 200-250 ml na vcelstvo (ja robim postrek jemnym rozprasovacom) 3-4x za rok, odporuca sa pri zmene potravy napr po zime ked prechadzaju na novy nektar a pod.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 78126


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
R.Polášek (90.178.51.173) --- 21. 4. 2024
Re: léčení varoázy pomocí výluhu z pelyňku

Pokap na včelstvo či postřik taky roztokem ředěním na 2 % alkoholu? Předpokládám, že ve vodě, ne s cukrem kvůli loupeži.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 78127


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu