76038

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


J.G. z Košíc (217.119.114.6) --- 18. 3. 2005
Re: Krystalizace medu.

Pokiaľ viem aj z vlastných skúseností aj jedľový med kryštalizuje veľmi neochotne a po dlhšej dobe. Má veľmi jemné kryštáliky. Ale myslím, že do dvoch rokov ak nemal veľa vody by mal kryštalizovať aspoň na tú jemnú štruktúru. Neviem v akých podmienkach skladujete med.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 9346


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu