78432
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- www.vcely.sk (e-mailem) --- 4. 4. 2005
nove clanky na www.vcely.sk
Postup pri nákupe medu od včelárov v roku 2005 http://www.vcely.sk/aktuality/postupnakupumedu2005.php
Čínsky med nie je strašiak... - Ján Hájek http://www.vcely.sk/aktuality/cinskymedstrasiak.ph
O budúcnosti SZV - Pavol Petruš http://www.vcely.sk/aktuality/buducnostszv.php
Aká si bola zima 2004-2005 - Anton Turčáni http://www.vcely.sk/technologia/akasibolazima04_05.php
Sú zväzové zariadenia zlatou baňou? http://www.vcely.sk/aktuality/szvzariadenia.php
Varroáza a spôsoby jej tlmenia(2) - ing. Ján Haščík http://www.vcely.sk/choroby/varroatlmenie2.php
Riadiť treba zodpovedne zhora - Ján Hájek http://www.vcely.sk/aktuality/riaditzodpovedne.php
Mravce ovplyvňujú prirodzený odpad Varroa destructor - Anton Turčáni http://www.vcely.sk/choroby/vplyvmravcov.php
Veterinárne podmienky predaja a nákupu peľu http://www.vcely.sk/aktuality/podmienkynakupupelu.php
Chov čmeľov na Slovensku - Kreškóci - Chlebo http://www.vcely.sk/produkty/chovcmelov.php
Môj pohľad na rentabilitu včelárenia - Dušan Husárik http://www.vcely.sk/produkty/rentabilitavcelarenia.php
S pozdravom Laco Sebosik
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 9571
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu