78204

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



A.Podhájecký (82.99.163.242) --- 19. 12. 2005
Medovina

Na konci prvního kvašení se mi na povrchu v některých nádobách udělal bílý povlak. Plíseň to nebyla. Po sebrání medovina ničím cítit nebyla. Protože nebyla ještě dokvašená, nechal jsem ji dál v teple. Mám termokomoru, která mně dobře drží teplotu. Neví někdo co to je a jak tomu zabránit?
Jednou se mi už udělal našedlý povlak a medovina pak byla trochu cítit jako acetonem. Medovina pak byla jako šampaňské. Pořád pěnila.
Dík za radu.
Tonda.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 13796


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Radek Hubač - Re: Medovina
Předchozí:Havlík - Re: repelent na lidi






Klikněte sem pro nápovědu