78163

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Pepan (e-mailem) --- 11. 2. 2006
Re:Sedimentace a kvašení medu v nádobě (14546) (14549) (14552)

už tvá adresa napovídá jak se mácháš v teoriích, ale není to tak zlé jak si myslíš ale budešli vytáčet pod 18¨% vody tak tivystoupí v 60l maximálně na 19% to ještě závisí na průměru nádoby .

PEPAN

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: Jan Čáp <teoretik/=/bydlo.net>
> Předmět: Sedimentace a kvašení medu v nádobě
> Datum: 10.2.2006 16:36:46
> ----------------------------------------
> Jak dlouho po vytočení trvá, než se v čiřící nádobě vytvoří pod hladinou
> řidší vrstva, jak může být mocná a o kolik vodnatější?
>
> Jde mi o to, stočit ji zvlášť tak, aby nepřišla do spotřebitelského balení,
> respektive nějak (kromě pastování) zajistit, aby med skladovaný při pokojové
> teplotě zaručeně nekvasil.
>
> Honza Čáp
>
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 14558


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Stonjek - Re: Sedimentace a kvašení medu v nádobě
Předchozí:Bob - Re: Mrazy a tenkostenne uly a NAŠE ZKUŠENOSTI


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu