78372
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Gustimilián Pazderka (e-mailem) --- 1. 9. 2006
Re: zlutohnedy cukr (18590) (18594) (18595) (18596) (18597)
> Od: m: ... > Jestlize je ten cukr zlutohnedy diky primesim, tak je treba rict, ze > vytoceny med take neni bily, ale je zlutohnedy diky primesim. Tudiz jestli > ty primesy v cukru by vcelam plnily vacky nejakou podstatnou merou, tj. > vice nez primesy v medu. Ony se vcelam ty vacky plni jiz pouhym travenim > cukru a je to prirozeny proces. .......
Podívej. Jestli chceš risknout afinádu na zimování, hurá dotoho. Ale ty nerozlišuješ základní věc. A to, jestli je příměs v afinádě stravitelná včelou při zimování. ........Stravitelná........,při .......zimování. ......... nebo ne. To je důležité u potravy odebírané během zimy a brzkého jara. Nesrovnávej v med s cukrovarnickou afinádou. Není co srovnávat. Jsou to dvě odlišné směsi!
_gp_ http://vindex.ic.cz
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 18606
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu