78615
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Michal (77.236.209.145) --- 8. 6. 2007
cukr, medovina
pepan:
O slizovateni, jsem jeste neslysel. Kazdopadne je to pak pitny kdyz to neni dokvaseny?? Ja, to mam ve sklepe v chladu v demizonu uskladneny bez kvasny zadky se spuntem. To uz asi neni na dalsi prevareni dobry.. Dal sem to loni v lete a to bylo docela teplo. Troufam si tvrdit ze i tech 25 stupnu to mohlo mit po dobu nekolika tydnu. Radeji to zkusim znovu.. Stejne by mi to asi dalo rozumovani kolik pridat cukru, atd. Dneska mam cestu kolem vcelarskych potreb, tak hned koupim nove kvasinky.. Dekuji za Vasi reakci.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 23158
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu