78369
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Radek Hubač (e-mailem) --- 25. 7. 2009
Re: genet. modifik. potraviny (36941)
jsem jenom doktor, ale tohle snad psali v Blesku, nebo jiném podobně odborném časopisu. Mohl bys uvést podrobnosti. Takhle to pro každého, kdo trochu rozumí věci musí vypadat jako úplná pitomost. díky Radek > ------------ Původní zpráva ------------ > Od: moyzes <moyzes/=/seznam.cz> > Předmět: genet. modifik. potraviny > Datum: 23.7.2009 21:32:28 > ---------------------------------------- > Protože většina čtenářů této konference nemá přístup k minule uvedenému > příspěvku, dovoluji si CITOVAT : Gen vložený do GM sóji se přenáší do DNA > bakterií žijících v našich střevech a nadále působí. T.zn., že se přímo v > našem těle mohou tvořit potenciálně škodlivé GM proteiny ještě dlouho > poté, co GMO přestaneme jíst.Jinak: jestliže sníme jediný lupínek vyrob. z > BT kukuřice, mohou střevní bakterie přeměnit naše trávící systémy na živé > továrny na pesticidy, možná až do konce života. > Bohužel, nelze vše citovat. > Genetik David SUZUKI : "pokusy nebyly nikdy provedeny a pokusnými morčaty > se se nyní stáváme my" , "Každý kdo říká - my víme, že je to úplně > bezpečné, je buď neuvěřitelně hloupý, nebo záměrně lže"! > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 36977
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu