78261

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



(e-mailem) --- 5. 8. 2012
Re: chu medu (58173) (58176)

čestvě stáčený také někdy pálí. ovšem aké m j.¨záleží na tom jestli dotyčná nezná jen medy z obchodu tam se po rozehátí ta počáteční palčivost strácí je to způsobeno také tím,že některá cukry ve velké koncentraci tento počáteční pocit vyvolávají.

Pepan

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: Ale Mol?ik <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: Re: chu medu
> Datum: 05.8.2012 12:00:54
> ----------------------------------------
> Já bych to tipoval, že Vám med začal kvasit, protože měl hodně vody. Když
> rozmícháte lžičku medu v hrnku s vlažnou vodou a začne to jemně šumět, tak
> je zkvašený. Pokud ne, tak se mýlím. Chutnal jsem různé druhy medu, ale s
> žádným co by pálil na jazyku, jsem se zatím nesetkal.
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 58178


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Radek HubaÄ? - Re: Re: Re:
Předchozí:JosPr - Re: Re:


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu