78147

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



R. Pol�ek (85.71.180.241) --- 26. 3. 2013
Re: zkrmování medu (60856)

Já mám zkušenosti, že slabé zakvašení se odstraní, když se med opatrně rozpustí a pořádně vícekrát promíchá - přeleje.
A že slabé zakvašení chuť medu spíš zjemní a zvýrazní než zhorší.

Takže bych doporučil nejvíc zkvašené části medu odstranit, použít je třeba do čaje nebo do perníků nebo obecně na nějaký nápoj typu kvasu.
A zbytek rozpustit, promíchat a třeba potom prodat s upozorněním, aby ten med lidi neskladovali a do měsíce, dvou spotřebovali.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 60857


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující: - Medomet
Předchozí:Josef - zkrmování medu


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu