78166

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



(213.155.225.220) --- 17. 2. 2014

Měl bych dotaz na medovinu.

Dělal jsem medovinu v demižonech. Chtěl bych použít nerez nádoby na kvašení i na pozdější čiření po přetočení. Nevadí nerez kvasinkám nebo nepřejde kovová chuť do medoviny?

Když nechám na nerezové lžičce med a za 10 minut ho slíznu, je to samý kov. Mám mít obavy u medoviny?

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 63709


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:J.P. - Re: homeopatickĂ˝ med
Předchozí:JosPr - Re: VÄ?elaĹ?skĂ˝ zĂĄjezd do ItĂĄlie 5.-10.3. 2014






Klikněte sem pro nápovědu