78184

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



R. Polášek (90.178.51.173) --- 11. 2. 2023
Re: Medogurmánství (76655)

Tak rozdíly mezi jednotlivými medy ve sklenici nevymizí, ale taková ta krásná aromatická chuť až vůně, co má med vytažený ze včel a hned, maximálně do pár dnů vytočený, tak ta třeba v medu skladovaném jen pár měsíců už není. Ideální to je když se med nabírá přímo tekoucí z medometu.
A jestli se mají ty chutě různých medů v plné míře projevit, tak ten šéfkuchař musí ty medy používat pouze zastudena nebo maximálně jen ohřáté tak do cca 50 st C. A to ještě tam nesmí dávat nic dalšího s výraznou chutí, protože chuť medu bývá poměrně slabá.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 76656


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:1984 - Re: Medogurmánství
Předchozí:1984 - Medogurmánství


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu