78184

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



1984 (91.139.47.194) --- 11. 2. 2023
Re: Medogurmánství (76655) (76656)

Vysoká gastronomie má svoje pravidla, postupy, požadavky. A i malý rozdíl v kvalitě, nebo sensorických vlastnostech hraje roli pro výsledný produkt. Existuje něco jako studená kuchyně atd... Velice zajímavé jsou degustační akce pro veřejnost, kde lze med degustovat a hodnotit podobně jako víno.

A opět jsme u toho, že existují nějaké skupiny lidí. Zatím masa populace bere med jako sladidlo. Nějaký posun je otázkou propagace ze strany včelařů, sdělovacích prostředků, ekonomickou situací atd...

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 76657


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:1984 - Re: Medogurmánství
Předchozí:R. Polášek - Re: Medogurmánství


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu