78117

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


--- 23. 5. 2002
RE: Re[2]: Trubcina

       Někde ve starém Včelařství jsem kdysi četl návod, že se má z
       rozmačkaného trubčího plodu připravovat kaše - proteinová strava - a
       krmit tím včely.

       Nejsem si jist, ale možná se tam psalo i něco o zmražení této
       "výživové konzervy" a jejím podávání v době, kdy je nedostatek
       proteinů...
       
       Zdravim vsetkych.

       Takuto zmrazenu "vyzivovu konzervu" skusal pouzit p. Jenter jako
       vnadidlo pre kliestika po ukonceni sezony. Natieral porovite
       podlozky a tieto vkladal do podmetu. Skusal to niekto z Vas?

       Chcem Vas upozornit na polske vcelarske stranky.

       www.pszczoly.pl <http://www.pszczoly.pl> , www.bartnik.pl
<http://www.bartnik.pl> , www.lyson.com.pl <http://www.lyson.com.pl>

       Prajem vsetko dobre a vela medu.

       Ladislav Matej
       Kosice

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 1096


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu