- josef_Sroll (e-mailem) --- 15. 2. 2006
RE: panensk? soue
Nejsi vyhledávač, ale jsou jiní, kteří umí spustit internet. A hleďme:
1.případ: fa MEDOKOMERC spol.s r.o., Čestín pro: PeMaP s.r.o., Na Hrázi 60, Přerov země původu: Česká republika, Slovensko, Čína, Argentina nalezeno: streptomycin, sacharóza
2. případ: Moravia produkt - Češka, Nejdecká 171, Lednice nalezeno: sulphathiazol, streptomycin, tetracyklin, chlortetracyklin
zdroj:Státní zemědělská a potravinářská inspekce, http://www.szpi.gov.cz/cze/default.asp
konkrétně: http://www.szpi.gov.cz/cze/tisk/article.asp?id=56877&cat=2162&ts=6ec23
Dojemná péče dovozců medu o naše zdraví, když nám nabízí med s antibiotiky a sulfonamidy. Kam se hrabe náš med s pylem, ještě že je máme.
Pepa
P.S. Kde je to držení pod pokličkou? Vymýšlet si a lhát vůbec není hezké.
-----Original Message----- From: Gustimilián Pazderka [mailto:gupa/=/seznam.cz] Sent: Wednesday, February 15, 2006 11:28 AM To: Vcelarska konference Subject: Re: panensk? soue
Od: Radek Kruina :
> Gusto, tím chceš říct, že med z tmavých souší je nekvalitní, či > zdravotně závadný? > Pokud to tak je, existují na to nějaké rozbory? > Nemělo by se to potom dostat do veterinárních zákonů? > Celé generace před námi jedly nekvalitní med? ........
Ty máš ale otázek. Nejprve se zeptáš na jedno a potom chceš po mně, abych se stal knihovníkem a hledal za tebe. Otevři si zákony ČR, (můžeš jít i na vindex, kde mám v odkazu "mapa vindexu" i odkazy na zákony již s heslem)... No a zkoumej a hledej. Dojdeš nato, že med nemá obsahovat patogenní látky a tím může být i otázka na druhou otázku.
Rozbory se drží pod pokličkou na SVS. A že jich bylo hodně, dokazuje Včelařství 2/2006 ve článku s pěknou p. veterinářkou.Takže můžeš se jí zeptat. , popř. vyžádat zprávy o výsledcích těch vzorků. A zeptej se jí co je průkazem v analýzách infikovaného medu speciálními koloniemi bakterí. Nato se doufám také dělaly rozbory.
Další ?? Je to většinou v prováděcích předpisech. Tak si to pohledej. Nejsem vyhledávač. Naco máš internet?
A poslední. To se zeptej sám sebe, jak je tvůj med kvalitní,... a potom podle toho tak máš ty a přátelé, kterým poskytuješ med kvalitní stravu. A to zjistíš z analýz na koliformní bakterie.
_gp_ http://vindex.ic.cz
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 14688
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |