78126

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Radim Polášek (e-mailem) --- 15. 8. 2006
Re: rozpoutění cukru ve sklenici

Prosakovací 3 kila cukru a doplnit vodou. Trochu to kolísá podle teploty,
když je teplo, může být cukru o něco víc, na víčku má vždy zůstat troška
cukru.

R. Polášek

----- Original Message -----
From: "A. Malý" <maly.a/=/sem.cz>
To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Tuesday, August 15, 2006 5:00 PM
Subject: rozpoutění cukru ve sklenici


> Nevíte jaký je poměr vody a cukru na velkou 3 litrovou sklenici? díky

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 18207


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
164410 (193.165.75.141) --- 15. 8. 2006
Re: rozpoutění cukru ve sklenici

Nasypu plnou sklenici a doleju doplna vodou, cukr klesne a uz se nedosypava.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 18209


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu