78252

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Gustimilián Pazderka (e-mailem) --- 13. 1. 2007
Re: med a mikrovlnka

Od: Vita:

> Přátelé,
> proč to tolik řešíte?
> Existuje nějaký pádný důvod PRO ohřev medu v mikrovlnce? Já o žádném nevím.
......

Hlavním je:
Včelaři, kteří třeba nevědomky a dlouhodobě rozehřívají med na přímém slunci a nechci domýšlet co vše se děje u takového medu za "zlomy". Také jsem viděl spousty hliníkových odspodu opálených konví od "včelařského odborného rozehřívání". Také různé rozehřívání medu na sporáku, kde se do ponořené nádoby s medem derou pachy z místnosti a hlavně i vlhkost, která také není to pravé ořechové pro zachování původních vlastností medu.

Další ..
Vývoj nové metody ohřevu medu, kde za použití přesného odrazu může být med rozehřán za menších energetických ztrát a také nároků na provozní výdaje. Mluvím hlavně i o větších provozech a novém směru ve vývoji ohřevu medu, který má podle mého nárok na posouzení a experimentální prozkoumání.




_gp_
http://vindex.ic.cz

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 20157


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu