78405

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(e-mailem) --- 2. 7. 2007
Re: Pohon medometu

Klidně použij vazelínu a pokud se ti to bude zdát špatně staší ždibek sádla jen ne stolní oleje ty časem stvrdnou
POKUD PRACUJEŠ NORMÁLNĚ TAK BY SE MED NEMĚL DOSTAT DO STYKU S TUKEM

Pepan

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: kozlik <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: Re: Pohon medometu
> Datum: 02.7.2007 10:22:06
> ----------------------------------------
> to já mám také s Logarem menší problém.Do spodního ložiska-kuličky, když se
> medomet umýval mi vnikla voda a medomet začal i po vysušení ve vyšších
> otáčkách pískat.Při sušení jsem zjistil, že kulička byla předtím
> pravděpodobně něčím namazána.Víte někdo čím?
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 23618


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
zdenek (82.100.43.4) --- 2. 7. 2007
Re: Pohon medometu

Po hřídeli med nestéká, ale je-li ho na dně dost, může se dostat i do té prohlubně s kuličkou. Záleží na tom jak moc to teče a jak vysoko nade dnem je ten středový otvor.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 23620


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu