78203

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Petr --- 19. 2. 2003
Vosk

Jednou jsem se pokousel vosk tavit ze sousi, a protoze jsem laik jak uz jsem rekl. Tak jsem o tom nemel ani potuchy jak na to. Uvaril jsem ho a pak jsem ho lil pres papir. Vosk je dost mastny a kdyz je dost horky tak je i krasne tekuty a ten papir fungoval jako dokonalej filtr. Vysledny vosk byl bez necistot.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 2410


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu