78024

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Radek Krušina (195.39.121.166) --- 28. 11. 2007
Re: skladování medu

Zdeněk napsal:

Přátelé, může mi někdo poradit zda je na závadu přemrznutí medu? Ponechal jsem konev krystalického medu ve včelíně s úmyslem ho rozehřát až mi dojdou zásoby medu ve skenicích. Otázkou je, zda nemůže mrazem dojít k jeho znehodnocení...
.................

Někdy stačí vyhledávat v archivu konference.
Například zadat "mráz med"

A vypadne:
http://www.vcely.or.cz/files/racionalizace-a-med.htm

citace:

"Skladovatelnost

skladovat při teplotě do 20 stupňů (v chladu med stárne velice pomalu). Bez přímého oslunění (zvláště u pastovaného medu zdůrazňovat zákazníkům /a psát to na etikety pastovaného medu/: skladovat bez přímého oslunění).

Mráz medu nevadí."

Radek Krušina

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 25955


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu