78252

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Míra P. (213.192.0.246) --- 20. 2. 2008
Těsto

Už jsem to nedávno někde čet ale prosím poraďte mi jaký je poměr komponentů při přípravě medocukrového těsta.Dík Míra

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 27471


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Antonín Bojanovský (e-mailem) --- 20. 2. 2008
RE: Testo


priprav si 20 kg cukr moucky / krystal je nevhodny /. Potom rozpusti tie dva
v konferenci dne 3.6.2004 18:41 bylo doporučeno:
kg medu v 2L horucej vody a zalej tym cukor. Za cca 14 dni to pekne prejde a
mozes cesto pouzit.
Je tu mensia spotreba medu ako pri klasickej vyrobe a hlavne sa nenarobis.
Pri klasickej vyrobe sa miesali 3 kg praskoveho cukru / moucka / s 1 kg
medu. Je to dost narocne na fyzicku pracu. Cesto je hotove asi za 1 - 2
hodiny.

-----Original Message-----
From: On Behalf Of M?ra P.
Sent: Wednesday, February 20, 2008 6:29 PM
Subject: Testo

Už jsem to nedávno někde čet ale prosím poraďte mi jaký je poměr komponentů
při přípravě medocukrového těsta.Dík Míra



Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 27472


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu