78401

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


emca emca (e-mailem) --- 7. 10. 2008
cukr a jeho deriváty

Cukr po rozpuštění ve vodě bez tepelného ošetření nekrystalizuje ani po několika letech. Cukr pokud se s trochou vody zahřeje,
zkaramelizuje a je navždy tvrdý. V minulosti tyto desky se vkládaly nahoru na rámky do včel a byla jistota,že i když včelař dosti na podzim nenakrmil,včely přežily.Stačilo jim to dát koncem února či března.Ale na to se již dávno zapomělo,je to rada ,kterou můžete
sami vyzkoušet...

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 31923


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu