78143

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


J. Matl (213.151.87.2) --- 4. 11. 2009
Re: ZAL 07

Omlouvám se, jestli mlátím již vymlácenou slámu, ale narazil jsem na níže uvedený odkaz (díky Mírovým stránkám) a možná by se k tomu mohli vyjádřit ti, co o tom vědí víc (já to nejsem a přiznám, že jsem to zatím jen prolétl), debata o Furretu či ZALu je zajímavá, ale přináší dost problémů, takže inspirace a srovnání ...? Já vím: kyselina šťavelová (http://ovcsvpardubice.blog.cz/0803/kyselina-stavelova-nektere-otazky-a-odpovedi) ... ale ...
Takže ten odkaz: http://www.gt-montage.at/oxsv.html
Klidný den. Jiří

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 38495


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu