78402

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(e-mailem) --- 4. 1. 2010
Re: fotky pohonu- vo?nobeh

Základ pro kolomaz byl dehet získavaný suchou destilací borových pařezů v kolomaznických pecích a fermež , sádlo se přidávalo jen do speciálních mazadel.

Pepan

.
> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: vsusicky <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: Re: fotky pohonu- vo?nobeh
> Datum: 03.1.2010 22:51:36
> ----------------------------------------
> Rostlinné potravinářské oleje jsou pro mazání cehokoliv krsjnš nevhodné
> právě proto že zasýchají. Kdysi takto máti namazala šicí stroj a dalo dost
> práce ho vyčistit a znovu uvíst do chodu. Kdysi zde někdo zmiňoval použití
> vepřového sádla, základ kolomazi a ryze přítodní produkt.
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 39729


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
vsusicky (89.103.175.96) --- 4. 1. 2010
Re: fotky pohonu- vo?nobeh

Dík za info, ahledně výroby kolomazi.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 39747


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu