78405

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(e-mailem) --- 8. 3. 2010
Re: Antwort: Re: Sv?tov? cena medu?

To jsi mi připomněl jednoho mého zákazníka ten říká , že má rád med hodně tvrdý a nejlíp si pochutná když má v jedné ruce kus toho tvrdého medu a přikusuje k tomu rohlík s máslem. a teď se podrž jmenuje se také Karel :-) Nejsi to nakonec ty? :-D

Pepan

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: KaJi <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: Re: Antwort: Re: Sv?tov? cena medu?
> Datum: 08.3.2010 16:59:36
> ----------------------------------------
> med ktery rychleji zcukernati je lepsi kvality nebo horsi??
> -----------
> Rozhodně je tvrdší. :-)
> A to je asi jediné, co je pravděpodobné.
> Med necukernatí, ale krystalizuje a je to jeho vlastnost. Tedy většiny
> medů. S kavlitoz souvisí jen málo.
>
> Pokud bych si měl já vsadit, tak pro ten tvrdý.
>
> Ale je to na vaší chuti a vkusu. Když jej dáte do tepla, ztekutí.
>
> Karel
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 41889


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu