78082

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


musil (88.100.64.108) --- 9. 8. 2010
polobílý cukr

Ověřil někdo škodlivost ?

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 46409


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
KaJi (212.77.163.102) --- 9. 8. 2010
Re: polobílý cukr


http://www.vcelarstvi.cz/cz/NOVINKY/CSV-NOVINKY_Penize_Klikanec_CechovniZpravodaj.pdf

b) Cukr extra bílý
Jde o cukr, jehož barva v rozto-ku je do 22,5 jednotek Icumsa. Je to cukr převážně pro průmy-sl, kde je zapotřebí, aby cukr nezpůsobil prakticky žádné za-barvení.
c) Cukr polobílý
Cukr barva nad 45 jednotek Icumsa, nejvýše však 150 jed-notek. Obsah sacharózy min. 99,5 procent a obsah solí max 0,1 %. Tento cukr se již jeví jako žlutý.


-----------------------------------


Karel

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 46411


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu