78143

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


JosPr (217.77.165.49) --- 8. 2. 2012
Re: Profesion?lov? nebo amat??i....

Z toho rozdeleni americkych vcelaru podle druhu vcelarskeho podnikani je mi nejsympatictejsi "vyroba a prodej novych vcelstev" Nevim,jak by v nasich podminkach takova cinnost prosperovala?Zda by to takovy vcelarsky provoz uzivilo u nas.Ale byl by to jistejsi prijem nez "vyroba" medu uz kvuli pocasi.U farmaru u nas se casto objevuje v nabidce u oddelku a vcelstev k jarnimu prodeji-vyprodano.Mame nejaka cisla o rocnim prodeji oddelku v CR treba z Cechu profesionalu nebo zdroju Csv?J.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 55873


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu