78508
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- R. Polášek (85.71.180.241) --- 18. 2. 2012
Re: kvasinky do medoviny
"Já používám dolské hluboko prokvášející a nějak moc to nekvasí,jen to trochu šumí a to jak za tepla tak i za studena."
Z kvasinek se udělá zákvas a teprve až je jasné, že ten zákvas začíná bouřlivě kvasit, připravuje se medovina. Takže když kvasinky selžou, vyhazuje se pouze takových půl - 2 litry či kolik se rozdělá zákvasu.
Když už je celý demižón několik dnů připravený a nic nekvasí, i kdyby se to napravilo, kvalita jde s každám dnem dolů.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 56040
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu