76587

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(178.255.168.151) --- 24. 5. 2022
řepka ve sklenici

vytočenou řepku nalijete do sklenice a to prodáte lidem, vždyt to ztvrdne jako kámen, to musí být naštvaní pak ne?

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 75857


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
gupa (93.92.52.23) --- 24. 5. 2022
Re: řepka ve sklenici


(178.255.168.151) --- 24. 5. 2022
řepka ve sklenici

vytočenou řepku nalijete do sklenice a to prodáte lidem, vždyt to ztvrdne jako kámen, to musí být naštvaní pak ne?

...

Řekl bych, že to je tím, co zákazníci očekávají. Pokud chcou ohříté sirupy nebo sušáky, tak to je úplně jiná sorta kupujících med. Pokud by byl důvod k naštvání, je problém ne v medu, ale v konzumentovi který tak dokazuje že neví co si kupuje. Med má mnoho podob a jen málo znich dokazuje, že jde o med.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 75858


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

      
gupa (93.92.52.23) --- 24. 5. 2022
Re: řepka ve sklenici

Ještě dodám, že řepka je velmi kvalitní med pro zpracovatele, resp. obchod ve velkém, protože jinak by nebyl tak vyhledáván a vyvážen tč. do Němec a místo něj se sem vozilo něco jiného.

Prostě kdo vyrábí med po řepce sáhne, protože z ní jako komponenta lze dle receptur "uvařit" hodně variant vyráběného druhového jiného medu.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 75859


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
gupa (93.92.52.23) --- 24. 5. 2022
Re: řepka ve sklenici


(178.255.168.151) --- 24. 5. 2022
řepka ve sklenici

vytočenou řepku nalijete do sklenice a to prodáte lidem, vždyt to ztvrdne jako kámen, to musí být naštvaní pak ne?

...

Řekl bych, že to je tím, co zákazníci očekávají. Pokud chcou ohříté sirupy nebo sušáky, tak to je úplně jiná sorta kupujících med. Pokud by byl důvod k naštvání, je problém ne v medu, ale v konzumentovi který tak dokazuje že neví co si kupuje. Med má mnoho podob a jen málo znich dokazuje, že jde o med.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 75858


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

      
gupa (93.92.52.23) --- 24. 5. 2022
Re: řepka ve sklenici

Ještě dodám, že řepka je velmi kvalitní med pro zpracovatele, resp. obchod ve velkém, protože jinak by nebyl tak vyhledáván a vyvážen tč. do Němec a místo něj se sem vozilo něco jiného.

Prostě kdo vyrábí med po řepce sáhne, protože z ní jako komponenta lze dle receptur "uvařit" hodně variant vyráběného druhového jiného medu.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 75859


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
R. Polášek (90.178.51.173) --- 24. 5. 2022
Re: řepka ve sklenici

"vytočenou řepku nalijete do sklenice a to prodáte lidem, vždyt to ztvrdne jako kámen, to musí být naštvaní pak ne?"
a.
Tak je třeba být trochu lempl a pracovat pomalu. Jak med začne krystalizovat a zakalovat se, tak když se s ním potom pohne tím dáváním do sklenic, je zkrystalizovaný med měkčí.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 75860


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu