78123

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(93.92.52.23) --- 29. 6. 2022
Re: Swiss biene - takto se vyrabi duvera ve zbozi

NitraM (213.226.245.20) --- 29. 6. 2022
Přemýšlel jsem, že by to možná šlo i přinýtovat, nebo spojit šroubem přes pérovky, nevím. Při nejhorším budu mít obrovskou stáčecí nádobu :-( <

Nýtování je dobrá technologie. Také bodové svařování. Záleží jak se hlídá vyvažování koše, jinak to ulítne a pokroutí se všechno.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 75930


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
R. Polášek (90.178.51.173) --- 30. 6. 2022
Re: Swiss biene - takto se vyrabi duvera ve zbozi

Na takové ty jednorázové drobné věci buď dávat někomu, kdo je blízko a má mašinu na svařování nerezi a zkušenosti se svařováním nerezi pro potravinářství.
Doma potom buďto sešroubovat nerezovými šrouby anebo spájet tvrdou pájkou pro přímý styk s potravinami - stříbrnou.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 75932


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu