78143

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


gupa (93.92.52.23) --- 13. 8. 2022
Re: 1 D

Tak jestli to je na mně, tak systém rozbor na rezidua jako důkaz uznal a to tuším třikrát po sobě a Včelpo tak šlo do kytek.<

To nebylo na tebe Radime, všeobecně, o padělání z cukrování medu. Padělatelé medu mají několik charakteristik, dokonce lze jednoduše senzoricky dnes i padělek snadno odlišit, protože se med často přímo shoduje s chutí cukru, je bez včelích aditiv ikdyž tam na oko jsou přidávány. Také jsem si všiml že se změnila medová směrnice EU, povoluje med pekařský povoluje med filtrovaný, ... hlavní charakteristikou je že padělaný med vyhovuje po vech stránkách předpisům o medu jaký má být, takže jsou vždy o krok nap před což ukazuje, (dnes opět takový oprášený termín) což ukazuje nato, že baliči medu přímo kolaborují s laboratořemi co takový med analyzují a kolaborují s lidmi co by měli dělat svou práci dohledu nad takovým medem.

Prostě ideální doba pro padělatele medu. Vše lze jak vidno domluvit. Hlavní jsou peníze.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 76023


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu