78144

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Jarolím Libor --- 9. 11. 2004
Konzervování medem na ČT

Na ČT bude v pořadu "Jak to vzniká" díl s názvem ářčáářÚly a jiné konzervárny
ČT2 11.11. 9:35
ČT1 12.11. 3:00

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 7780


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Krtek --- 9. 11. 2004
Re: Konzervování medem na ČT

Premiéra byla předevčírem, nejedná se o téma konzervování medem, ale "med
jako nejstarší známá konzervovaná potravina".

----- Original Message -----
From: "Jarolím Libor"
Subject: Konzervování medem na ČT


Na ČT bude v pořadu "Jak to vzniká" díl s názvem Úly a jiné konzervárny
ČT2 11.11. 9:35
ČT1 12.11. 3:00


Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 7781


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu