78400

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Jan Vencl --- 12. 11. 2004
Re: medovina

To je to co právě nevím.
Podrobně mě informoval Eman. Příště se musím hodě polepšit...
Honza
----- Original Message -----
From: "HUBAČ Radek" <drh/=/seznam.cz>
To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Thursday, November 11, 2004 7:45 PM
Subject: Re: medovina


> Za jake teploty to kvasilo? Za jak dlouho se to rozkvasilo?
> Radek
> ----- Original Message -----
> From: " Jan Vencl" <vencl/=/terramet.cz>
> To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz>
> Sent: Thursday, November 11, 2004 2:05 PM
> Subject: medovina
>
>
> > Tak si musím postěžovat....
> >
> > V sobotu jsem šel stáčet medovinu a stočil jsem ocet. Je to opravdu
pech.
> > A
> > navíc nevím proč.
> > Nemáte nějaký nápad?
> >
>
>
> ---
> Odchozí zpráva neobsahuje viry.
> Zkontrolováno antivirovým systémem AVG (http://www.grisoft.cz).
> Verze: 6.0.792 / Virová báze: 536 - datum vydání: 9.11.2004
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 7822


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu