78508

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


gupa (93.92.52.23) --- 20. 8. 2024
Re: Kyseliny, cukr a med (78324) (78325) (78326) (78327) (78328) (78329) (78330)

No já nevím, ale nejsou lepší ty jedy než takové nepřirozené umělé zásahy a rozebírání včelstev?<

Je potřeba si přečíst motto této včelařské konference na www.vcely.or.cz (červeně napsáno)

A uvědomit si, jestli nepřirozeno, které si myslím že se děje, je ale přirozený děj běžně vyskytující se přírodě u včelstev při nechovu včel. Jen je prostě špatně moje představa ovlivněná penězi a tzv. optimalizací chovu a předsudky.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 78335


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu