78432

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Havlík --- 9. 12. 2004
Re: podpora prodeje českého medu

No to je právě to co chci zjistit.Snažím se med rozehřívat co nejšetrněji-ztuhlý nikdo nechce,ale zajímalo by mne jak moc ho tímto postupem degraduji.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 8088


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Havlík --- 9. 12. 2004
Re: podpora prodeje českého medu

Malý dodateček-ještě by mne zajímalo,jestli je lepší ho uchovávat za pokojové teploty a pak ho třeba zahřát,nebo je lepší nízké teploty a pak ho zahřát atd.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 8089


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu