78287

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


havlík (195.146.122.170) --- 28. 2. 2005
medovina

Tak jsem začal požívat tu svoji.Trochu alkoholu tam je, sladké je to hodně, neslepnu po tom, ale co mi trochu vadí je chuť po chlebu,nebo tak nějak.Asi je to chuť těch kvasnic.Jak to mohu odstranit?

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 9042


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
HUBAČ Radek (e-mailem) --- 1. 3. 2005
Re: medovina

pravdepodobne to kvasilo za nizke teploty, bez živne soli, nebo mozna moc
medu, zakl. pomer 35-40kg na 100l medoviny.
Jinak nevim. Odstranit by se to mohlo delsim lezenim ve studenem sklepe. Je
to cire?
Radek
----- Original Message -----
From: "havl?k" <e-mail/=/nezadan>
To: "V?ela?sk? mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Monday, February 28, 2005 9:14 AM
Subject: medovina


> Tak jsem začal požívat tu svoji.Trochu alkoholu tam je, sladké je to
> hodně,
> neslepnu po tom, ale co mi trochu vadí je chuť po chlebu,nebo tak
> nějak.Asi
> je to chuť těch kvasnic.Jak to mohu odstranit?

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 9101


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

      
havlík (195.146.122.170) --- 2. 3. 2005
Re: medovina

Je to čiré, v závěru byla nižší teplota.Když přestalo kvasit, ponechal jsem to v chledné místnosti.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 9111


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

         
HUBAČ Radek (e-mailem) --- 2. 3. 2005
Re: medovina

Pak by to jeste mohlo byt kmenem kvasinek, osobne pouzivam jako nekteri
komercni vyrobci granulat viz www.schimansky.czm Radek

----- Original Message -----
From: "havl?k" <e-mail/=/nezadan>
To: "V?ela?sk? mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Wednesday, March 02, 2005 8:38 AM
Subject: Re: medovina


> Je to čiré, v závěru byla nižší teplota.Když přestalo kvasit, ponechal
> jsem
> to v chledné místnosti.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 9125


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

            
Havlík (195.146.122.170) --- 3. 3. 2005
Re: medovina

Byly to ty hlubokoprokvášející z Dol.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 9148


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu